Doelstelling van Elektoor

 

1) ​​​​​het funderen,

2) het opbouwen en

3) het verder uitbouwen van de wetenschap lilaca

 

In het onderzoek bij Elektoor is ontdekt dat de lila energie de basis is van alles wat er bestaat. Deze lila energie is een alvermogende stof die zich in de kern van elk elektron bevindt. Het lila ligt daarmee aan de grondslag van alle materie. Het bouwt het wezen en de vormen op van sterren, manen, zeeën, stenen, planten, bomen, dieren, mensen, gebouwen, en al wat er maar bestaat op aarde.
Het lila is de evolutiekracht, die in een doorlopend proces de lila vermogens in de materie steeds meer naar voren laat komen. In het onderzoek kan men in contact komen met deze lila energie. Zo kan de onderzoeker zelf in een meer versneld evolutieproces komen, waarbij zijn psyche zich kan ontplooien en de lila vermogens in zijn eigen lichaam ontwikkeld kunnen worden.

 

Door alle ervaringen met het lila en de ontdekkingen over het lila die de onderzoeker doet tijdens dit groeiproces, wordt de wetenschap lilaca steeds verder uitgebouwd. Om de doelstelling te waarborgen zijn er onderzoekers nodig. Daarom biedt Elektoor een opleiding tot onderzoeker in de vorm van de lilaca-leergang Orion.

 

Elektoor is naast een stichting ook een bosbedrijf, aangezien de stichting beschikt over ruim 17 ha bos. Dit betekent dat Elektoor zich tevens ten doel stelt om het bosgebied in stand te houden voor natuurdoeleinden en houtproductie.