Back to Top

"Ik ben alles dat was, dat is

en dat zal zijn; niemand heeft

ooit mijn sluier gelicht."

 

 

Elektoor in het kort

Bij Elektoor onderzoeken we de materie en hoe de evolutiekracht daarin haar spel speelt. We bedrijven hier dus onderzoek. Het sluit aan bij bestaande exacte wetenschappen én ontstijgt die. We zien namelijk dat het nodig is om verder te gaan dan de reguliere wetenschappen. Want daar erkennen ze nu zelf ook dat ze tegen het plafond aan zitten.

Wij vinden het leuk om iets nieuws te proberen bij het onderzoek naar hoe de wereld in elkaar zit. Dat doen we door verder te kijken en buiten de gebaande paden te treden. We willen graag ontdekken wat daar allemaal is. Tijdens deze spannende en avontuurlijke tocht zijn we niet bang om onze eigen (mentale) barrières kritisch onder de loep te nemen.

Op deze wijze zijn er de afgelopen decennia al zeer boeiende onderzoeksresultaten geboekt bij Elektoor. En die bieden een even fascinerende als perspectiefrijke nieuwe kijk op het menselijk bestaan.    

Zo kunnen leven, werk, relaties, opvoeding en tal van andere zaken een unieke impuls krijgen. Voor degenen die het aandurven tenminste!