Back to Top

"Ik ben alles dat was, dat is

en dat zal zijn; niemand heeft

ooit mijn sluier gelicht."

 

Lila energie en evolutieproces

In deze manier van ontwikkeling spelen drie zaken een hoofdrol.

–  De psyche, de persoon die in ieder mens wordt ontplooid.
–  Het lichaam van de mens, het voertuig van de psyche, dat wordt ontwikkeld.
–  De lila energie, de kracht en het vermogen die de ontplooiing van de psyche en de ontwikkeling van het fysiek materiële lichaam ter hand neemt.

In de evolutie blijkt, dat de mens het meest ontwikkelde wezen is op aarde, en hij kan de volgende stap in het evolutieproces met behulp van de lila energie ook maken. Dit is een versneld evolutieproces dat iemand die dit wil en aantrekkelijk vindt, bij Elektoor kan doormaken.

De lila energie ontplooit de psyche. De psyche ontwikkelt de lichaamsmaterie door middel van de lila energie. De uitkomst van deze samenwerking is een volmaakte mens.
De volgende stap resulteert in een lila wezen van lila lichtenergie, een wezen dat geen grondstoffen gebruikt om te leven, geen voedsel nodig heeft, geen water, geen huis om in te vertoeven. Het heeft vermogens die tot nog toe niet uit de materie van het menselijk lichaam naar voren zijn gekomen. Daarbij wordt heel duidelijk dat alle materie geest of spirituele substantie is, maar deze geest verschijnt dan in een materiële, relatieve vorm.

Wie benieuwd is naar wat deze ogenschijnlijke onzin precies betekent, kan informatie inwinnen bij Stichting Elektoor.

Lees verder