Back to Top

"Ik ben alles dat was, dat is

en dat zal zijn; niemand heeft

ooit mijn sluier gelicht."

 

Workshops

Elektoor organiseert diverse workshops voor geïnteresseerden. Per workshop kunnen er maximaal 6 personen deelnemen. In elke workshop staat een bepaald onderwerp centraal dat vanuit de lilaca wordt belicht. Na een korte inleiding volgt het actieve gedeelte, waarbij de deelnemers iets kunnen meemaken met de lila energie, zichzelf, en ook met de andere deelnemers. Deze ervaringen worden aansluitend met elkaar uitgewisseld.
De workshops vinden plaats op het landgoed de Pauwekroon, met zijn eigen specifieke sfeer.

Indien gewenst kunt u tegen een vergoeding van 8,50 euro opgehaald van en gebracht worden naar het station van Roosendaal.

nschrijven stiltewandeling

Stiltewandeling

Een uitgebreide wandeling op landgoed de Pauwekroon

 

Na een introductie over de lilaca en het thema stilte, maakt u een uitgebreide wandeling van ongeveer anderhalf uur door het bos, de tuinen, en langs de vele lilaïsche kunstwerken op landgoed de Pauwekroon. Onderweg wordt zo nu en dan gestopt om stil te staan bij wat u op die plek ervaart. Wat betekent stilte voor uzelf? En wat kunt u hiervan meemaken bij Elektoor waar de lila energie specifiek werkzaam is? Na afloop wordt hierbij stilgestaan en wordt de koppeling gemaakt naar de theorie van de lilaca.

Data 2023:
– zondag 18 juni 2023
– zondag 17 september 2023
Tijd: 13:00 uur tot 17:00 uur

Locatie: Landgoed de Pauwekroon

Kosten: 25€

Maximaal 6 deelnemers per workshop.

Aanmelden

inschrijven stiltewandeling

Onthaasting
Over de oorsprong van haast en de mogelijkheden van meer rust

 

Na een korte introductie vertellen twee onderzoekers iets over hun eigen ervaringen met haast. Hoe kan dit bekeken worden vanuit de wetenschap van de lilaca? Daarop volgt een korte oefening waarbij u alvast kunt stilstaan waar voor u mogelijke drijfveren en oorzaken zitten van een gehaast leven. Dit alles vormt een leidraad voor de activiteit die daarna wordt gedaan met de groep. Tijdens deze activiteit kunt u mogelijk nog meer ontdekkingen doen over waar deze haast precies zit en welke mogelijkheden hierin verborgen zitten. Na afloop volgt een uitwisseling over dit alles, zodat ook ervaringen van de anderen kunnen worden bekeken.


Data 2023:

– zaterdag 1 juli 2023

Tijd: 13:00 uur tot 17:00 uur

Locatie: Landgoed de Pauwekroon

Kosten: 25€

Maximaal 6 deelnemers per workshop.

Aanmelden

nschrijven stiltewandeling

Schoon

Een verrassende workshop over schoonheid

 

Binnen de ontwikkeling van de mens in de evolutie speelt schoonmaak een cruciale rol. Ook in het dagelijks leven is het onontbeerlijk. Maar wat betekent dit nu eigenlijk en wat is daarin mee te maken? Na een introductie over de lilaca en het thema Schoon gaat u praktisch aan de slag met dit thema door in dit kader een activiteit uit te voeren. Tijdens de activiteit wordt er direct aan u terug gespiegeld wat er gebeurt en wat dit zou kunnen betekenen. Na de activiteit wordt daar verder bij stilgestaan.
Laat u verrassen door deze boeiende workshop!

Data 2023:
– Nog nader te bepalen

Tijd: 13:00 uur tot 17:00 uur

Locatie: Landgoed de Pauwekroon

Kosten: 25€

Maximaal 6 deelnemers per workshop.

Aanmelden