Workshops

Elektoor organiseert diverse workshops voor geïnteresseerden. Per workshop kunnen er maximaal 8 personen deelnemen. In elke workshop staat een onderwerp centraal dat vanuit de lilaca wordt belicht. Na een korte inleiding volgt het actieve gedeelte, waarbij de deelnemers iets kunnen meemaken met de lila energie, zichzelf, en ook met de andere deelnemers. Deze ervaringen worden aansluitend met elkaar uitgewisseld.
De workshops vinden plaats op het Landgoed de Pauwekroon, met zijn eigen specifieke sfeer.

Indien gewenst kunt u voor € 8,50 opgehaald worden en gebracht worden naar het station van Roosendaal.

Op weg naar jezelf

Jezelf worden* heeft alles te maken met de persoon die je in wezen bent, je ware zelf. Het gaat niet om jezelf zijn, maar om jezelf worden. Het is een wordingsproces.
Voor iedereen is de weg naar jezelf worden uniek. Lilaca kan zicht geven op wegwijzers op deze weg. Wegwijzers die voor iedereen weer anders zijn. Benieuwd wat jouw wegwijzers zijn?
Deze workshop geeft mogelijkheden om te ontdekken dat jezelf worden iets anders is dan we vaak denken. Maar iedereen kan met een open houding op pad gaan. Misschien kunt u, door deelname aan deze workshop, hier iets van gaan aanvoelen. Want het echte avontuur van bewustzijn is hierin te vinden.
Zaterdag 24 augustus 2024
Zaterdag 23 november 2024
Tijd: 13:00 - 17:00 uur
Locatie: Landgoed de Pauwekroon
Kosten: € 25,-
Aanmelden

Symbolen in de lilaca

Deze workshop laat u kennismaken met enkele symbolen in de lilaca. U wordt meegenomen langs verschillende lilaïsche kunstwerken op de Pauwekroon. Op speelse wijze, en door gewoonweg even stil te staan bij deze symbolen, maakt u kennis met de mogelijkheden van Elektoor. Een mooie wandeling, langs onder andere het Gouden Atoom, De Regenboog, het Schip en de Spiegel. Deze vormen en symbolen laten u kennismaken met realiteiten die in uzelf bestaan.
Zaterdag 28 september 2024
Tijd: 13:00 - 17:00 uur
Locatie: Landgoed de Pauwekroon
Kosten: € 25,-
Aanmelden

Het gouden balspel

Deze workshop speelt zich af op het rosarium, een van de parels van landgoed de Pauwekroon. Het rosarium bestaat uit 24 vakken met daarin prachtige rozen en verder zijn er ook allerlei soorten kunstwerken. Niet de deelnemer maar een gouden balletje zal bepalen hoe de workshop vorm krijgt. Daar waar de gouden bal ons brengt, doen we een activiteit, wisselen we ervaringen uit en is er ruimte om theorie en praktijk van de lilaca te bespreken.
Elke deelnemer kan spelenderwijs kennis maken met lilaca als een integrale, innovatieve wetenschap in deze sfeervolle en kleurrijke omgeving.
Zondag 8 september 2024
Tijd: 13:00 - 17:00 uur
Locatie: Landgoed de Pauwekroon
Kosten: € 25,-
Aanmelden

Stiltewandeling

Na een introductie over de lilaca en het thema stilte, maakt u een uitgebreide wandeling van ongeveer anderhalf uur door het bos, de tuinen, en langs de vele lilaïsche kunstwerken op landgoed de Pauwekroon. Onderweg wordt zo nu en dan gestopt om stil te staan bij wat u op die plek ervaart. Wat betekent stilte voor uzelf? En wat kunt u hiervan meemaken bij Elektoor waar de lila energie specifiek werkzaam is? Na afloop wordt hierbij stilgestaan en wordt de koppeling gemaakt naar de theorie van de lilaca.
Zondag 20 oktober 2024
Zondag 15 december 2024
Tijd: 13:00 - 17:00 uur
Locatie: Landgoed de Pauwekroon
Kosten: € 25,-
Aanmelden
error:
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram