Workshops

Elektoor organiseert diverse workshops voor geïnteresseerden. Per workshop kunnen er maximaal 8 personen deelnemen. In elke workshop staat een onderwerp centraal dat vanuit de lilaca wordt belicht. Na een korte inleiding volgt het actieve gedeelte, waarbij de deelnemers iets kunnen meemaken met de lila energie, zichzelf, en ook met de andere deelnemers. Deze ervaringen worden aansluitend met elkaar uitgewisseld.
De workshops vinden plaats op het Landgoed de Pauwekroon, met zijn eigen specifieke sfeer.

Indien gewenst kunt u voor € 8,50 opgehaald worden en gebracht worden naar het station van Roosendaal.
Zondag 24 maart 2024
Zondag 14 april 2024
Tijd: 13:00 tot 17:00 uur
Locatie: Landgoed de Pauwekroon
Kosten: € 25,-

Stiltewandeling

Na een introductie over de lilaca en het thema stilte, maakt u een uitgebreide wandeling van ongeveer anderhalf uur door het bos, de tuinen, en langs de vele lilaïsche kunstwerken op landgoed de Pauwekroon. Onderweg wordt zo nu en dan gestopt om stil te staan bij wat u op die plek ervaart. Wat betekent stilte voor uzelf? En wat kunt u hiervan meemaken bij Elektoor waar de lila energie specifiek werkzaam is? Na afloop wordt hierbij stilgestaan en wordt de koppeling gemaakt naar de theorie van de lilaca.
Aanmelden
Zaterdag 6 april 2024
Tijd: 13:00 tot 17:00 uur
Locatie: Landgoed de Pauwekroon
Kosten: € 25,-

Op weg naar jezelf

Jezelf worden heeft alles te maken met de persoon die je in wezen bent, je ware zelf. Het gaat niet om jezelf zijn, maar om jezelf worden. Het is een wordingsproces.
Voor iedereen is de weg naar jezelf worden uniek. Lilaca kan zicht geven op wegwijzers op deze weg. Wegwijzers die voor iedereen weer anders zijn. Benieuwd wat jouw wegwijzers zijn?
Deze workshop geeft mogelijkheden om te ontdekken dat jezelf worden iets anders is dan we vaak denken. Maar iedereen kan met een open houding op pad gaan. Misschien kunt u, door deelname aan deze workshop, hier iets van gaan aanvoelen. Want het echte avontuur van bewustzijn is hierin te vinden.
Aanmelden
Zaterdag 2 maart 2024
Zaterdag 20 april 2024
Tijd: 13:00 tot 17:00 uur
Locatie: Landgoed de Pauwekroon
Kosten: € 25,-

Symbolen in de lilaca

Deze workshop laat u kennismaken met enkele symbolen in de lilaca. U wordt meegenomen langs verschillende lilaïsche kunstwerken op de Pauwekroon. Op speelse wijze, en door gewoonweg even stil te staan bij deze symbolen, maakt u kennis met de mogelijkheden van Elektoor. Een mooie wandeling, langs onder andere het Gouden Atoom, De Regenboog, het Schip en de Spiegel. Deze vormen en symbolen laten u kennismaken met realiteiten die in uzelf bestaan.
Aanmelden
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram